TRATAMENTE FACIALE

Tratamentele faciale vin in ajutorul nostru atunci cand dorim sa corectam imperfectiunile tenului.

Cu totii ne dorim un ten perfect, luminos, fara imperfectiuni, dar cu atatia factori in jurul nostru cum ar fi poluarea, razele UV si de cele mai multe ori un stil de viata dezordonat datorat orelor lungi de munca si programului incarcat tenul nostru are de suferit. Noi iti propunem o gama larga de tratamente faciale care sa ajute tenul tau sa isi recapete prospetimea si gradul de hidratare.

Poti alege intre tratamente anti-age, de regenerare, de pregatire a tenului pentru machiaj sau o alta procedura, lifting, hidratare-tonifiere si comedogenic. Ce este special la tratamentele noastre este ca pe langa produsele profesionale pe care le folosim, includem si masajul cu ultrasunete.

Terapia cu ultrasunete este una dintre cele mai populare terapii in tratamentele faciale datorita efectelor mecanice, termice si chimice benefice organismului. Prin micromasaj tesuturile se incalzesc, ultrasunetele realizeaza o exfoliere neagresiva si permit patrunderea in adancime a cremelor hidratante. Mai mult, caldura creata in interiorul pielii stimuleaza producerea de colagen ceea ce duce la o reducere a liniilor fine si a ridurilor.

Masajul facial ajuta la dilatarea vaselor de sange, ducand la imbunatatirea circulatiei sangelui si limfei, relaxare musculara si reducerea inflamarii. Urmand un plan complex de tratament, cu mai multe sedinte se vor observa efecte de reducere a cearcanelor, depigmentare prin eliminarea acumularilor de melanina, tratarea acneei, prin eliminarea excesului de sebuum, tonifierea la nivelul pielii, stimularea metabolismului celular si eliberarea toxinelor din celule si trasferarea lor in sistemul limfatic.

Pe langa tratamentele faciale, 1Dream Beauty Studio propune si peeling-ul chimic, facut sub atenta supraveghere a unui specialist, care ajuta la exfolierea in profunzime, curatarea porilor incarcati, reducerea liniilor fine si o mai buna patrundere a produselor de ingrijire in piele. Tenul va arata mai suplu, luminos si tonifiat, oferind un aspect tanar si odihnit.

Consulta lista noastra de preturi pentru tratamente faciale si programeaza-te la numarul de telefon 0728 580 314

  • Tratamente faciale
  • Tratamente faciale
  • Tratamente faciale
  • Tratamente faciale
  • Tratamente faciale
  • Tratamente faciale
  • Tratamente faciale
  • Tratamente faciale