MEZOTERAPIE

MEZOTERAPIA se recomanda a fi cea mai noua solutie prin care se aplica tratamente cosmetice din noua generatie de produse pentru ingrijire faciala si corporala. Aveti astfel acces la o procedura moderna pe care profesionistii salonului nostru o vor realiza in cele mai sigure conditii de lucru pentru a va putea bucura de o revigorare autentica a tenului si pielii in general, dar si de o insanatosire si hranire corespunzatoare a celulelor tegumentare.

In functie de starea in care se afla pielea dumneavoastra si a rezultatului evaluarii echipei noastre, tratamentul cu MEZOTERAPIE va garanteaza rezultate vizibile si sigure care vor contribui esential la mentinerea sanatatii pielii, la incetinirea si corectia unor procese naturale ale acesteia, astfel:

 • actiune de tratament pentru eliminarea sau estomparea ridurilor de expresie;
 • actiune de tratament pentru corectia cicatricilor;
 • actiune pentru incetinierea procesului natural de imbatanire al pielii;
 • actiune de revigorare a pielii la nivelul fetei, mainilor sau zonei decolteului;
 • actiune de tratament pentru melanodermie si hiper sau depigmentare;
 • actiune de tratament pentru diverse tipuri de lipodistrofie, cum ar fi:
 • celulita, depozitele adipoase localizate, lipoame, diminuarea vergeturilor;

Toate aceste tratamente prin MEZOTERAPIE sunt aplicate cu ajutorul unui dispozitiv modern si omologat – DERMAPEN – acesta este un aparat care asigura o procedura de micro-injectare extrem de usor de suportat, pielea fiind hranita cu un cocktail de substante nutritive care vor actiona dinspre interior catre exterior. Capetele dizpozitivului contin microacele pentru injectarea cocktail-ului nutritiv, sunt interschimbabile si sunt de unica folosinta.

Aceste cockteil-uri sunt dedicate pentru fiecare tip de terpatie in parte pentru ca formula fiecaruia dintre ele contine sinergia dintre cele mai eficiente ingrediente active, cu factori de crestere si includerea de peptide biomimetice. Insasi formula acestor cocktail-uri face ca tratamentul prin MEZOTERAPIE sa fie in avangarda celor mai avansate tratamente medicale si estetice dedicate ce au fost dezvoltate în conformitate cu standarde de inaltă calitate de securitate si control.

Profitati de unul dintre tratamentele revolutionare de MEZOTERAPIE pentru:

 • Tratament pentru depigmentare – trateaza tulburari generale de pigmentare a pielii si genereaza efect de iluminare si albire;
 • Tratament pentru intinerire – trateaza primele semne de imbatranire a pielii si genereaza efect antirid si fermitate;
 • Tratament impotriva caderii parului – previne si combate caderea parului si genereaza revitalizarea scalpului, intareste firul de par si ii mareste grosimea;
 • Tratament cu efect lipo-reductor – trateaza celulita de tip generalizat sau localizat si genereaza reducerea formei si ajuta la drenarea toxinelor;
 • Tratament tip cocktail de restructurare si actiune ultrahidratanta – tratament facial pe baza de acid hialuronic ce imbunatateste hidratarea, genereaza elasticitate si asigura umplerea ridurilor si liniilor de expresie.

Consultandu-va cu specialistii salonului nostru veti putea afla exact care este starea de sanatate a pielii si cum puteti beneficia de unul dintre tratamentele cosmetice prin MEZOTERAPIE.