MANICHIURA CLASICA

Manichiura clasica este serviciul de baza ce include crearea formei, curatarea cuticulelor, aplicarea de baza, culoare si top coat. Unghiile sunt rasfatate cu produse de curatare, hidratare si produse-tratament pentru ca pielea mainilor si cuticulele sa arate ingrijite si hranite.

Stiati ca semnele de imbatranire a corpului se vad cel mai repede la nivelul mainilor? Acestea sunt mereu expuse la soare si la factorii de mediu si sunt cele care ne ajuta sa ne desfasuram activitatile. De asemenea, ele intra mereu in contact cu substante de curatare si chimice, iar in timp pielea are de suferit.

De aceea este foarte important sa le ingrijim corespunzator, sa ne lasam periodic pe mana unui specialist si sa ne formam si acasa o rutina de ingrijire, chiar cu produse antiage pentru maini, pe care sa o respectam in fiecare zi.

La 1Dream oferim mai mult decat o manichiura clasica. Specialistul nostru iti va da toate detaliile despre o ingrijire potrivita, te va consilia cu privire la cea mai buna forma a unghiilor care ti se potriveste si a tonurilor de culoare care iti pun cel mai bine in valoare nuanta pielii.

Suna acum pentru o programare la 0728 580 314.

  • Manichiura clasica
  • Manichiura clasica
  • Manichiura clasica
  • Manichiura clasica
  • Manichiura clasica