CONTACT 1DREAM BEAUTY STUDIO

Te asteptam la salonul nostru

Te asteptam la 1Dream Beauty Studio situat in zona Baneasa din Bucuresti, Str. Nicolae G. Caramfil Nr. 40,  pentru a te bucura de serviciile oferite de noi si de a beneficia de schimbarea de care ai nevoie.  Fie ca este vorba de un eveniment important din viata ta sau chiar daca vrei sa faci doar o schimbare de look, pe noi ne gasesti la salon si te asteptam sa te sfatuim. Daca vrei sa ai o experienta unica nu ezita sa ne vizitezi. Pentru rezervari contactati-ne telefonic sau completati formularul de contact.

adresa

  • Strada Nicolae G. Caramfil Nr. 40, Bucuresti , Romania
  • +40 728 580 314
  • office@1dream.ro
  • Program: L-S  10:00 – 21:00
  • Sambata: 08:00 – 19:00

Pentru a putea fi cat mai aproape de tine si a iti oferi in cel mai scurt timp posibil informatiile despre serviciile si ofertele noastre,  iti punem la dispozitie posibilitatea de a ne urmarii activitatea  prin intermediul retelelor de socializare.

formular de contact

Te rugam sa completezi formularul de contact de mai jos cu detaliile dorite, cat mai detaliat din lista servicilor oferite (coafat, vopsit, makeup, manichiura, pedichiura) si sa apesi Trimite. Vei primi cat se poate de repede un raspuns din partea noastra.