Indrazneste si incearca un par gri pentru ca acum este moda grey silver hair

de 1Dream Beauty Studio

Blog

Daca esti noncoformista si poti accepta orice provocare, cum ar fi sa porti par gri? Nu este nicio problema acum in a solicita intr-un salon de infrumusetare par gri vopsit pentru ca deja celebritatile din lumea intreaga au ales aceasta culoare si variante de nuanta pentru vopsit gri.

Citeste mai departe

Pentru tunsori sau orice alt tuns schimbare de look cere la salon sfatul profesionistilor

de 1Dream Beauty Studio

Blog

Inspiratia trebuie sa faca parte din atitudinea ta zilnica pentru ca doar in acest fel vei putea sa faci fata oricaror provocari chiar si atunci cand vrei o schimbare radicala alegand tunsori dintre cele mai moderne. Sa fii puternica in fiecare zi, sa fii conectata la tot ce inseamna viata sociala si profesionala, sa fii tu insati, inseamna sa te bazezi pe un look impecabil care este cea mai buna varianta prin care starea ta interiora de multumire va elibera energia de care ai nevoie.

Citeste mai departe

Profita cat mai des de un masaj relaxare, un masaj anticelulitic si chiar un masaj facial

de 1Dream Beauty Studio

Blog

Detensionarea organismului este esential sa fie realizata cat mai des cu putinta, prin toate metodele pe care le ai la indemana, intre ele un masaj relaxare va fi cel mai rapid ca efect imediat resimtit pentru sanatatea ta fizica si psihica. Masajul in general este bine sa il lasi in seama profesionistilor pentru ca exista o scoala speciala care instruieste in tehnicile masajului in asa fel incat aplicarea lui sa se faca precis si fara niciun fel de risc.

Citeste mai departe

Pentru decolorat par brunet sau decapaj in general, intra intr-un salon profesionist

de 1Dream Beauty Studio

Blog

Schimbarile de look pe care ti le doresti sunt intotdeauna binevenite chiar si atunci cand intentionezi un decolorat par brunet, pentru ca iti confera acea stare de noutate care se rasfrange in tot ceea ce faci zi de zi. Nuantele parului tau pot deveni oricum iti doresti din moment ce ai ales sa faci un decolorat par brunet pentru ca ideile tale impletite cu inspiratia unui stilist profesionist te pot ajuta sa iei o decizie la care nu te-ai fi asteptat.

Citeste mai departe

Cat de util este sa vizitezi constant un coafor Bucuresti

de 1Dream Beauty Studio

Blog

Scuze ai putea gasi oricand cand distanta intre doua vizite la un coafor Bucuresti ajunge sa se masoare in luni de zile de la ultima ta trecere. Nu incercam sa-ti spunem ce ar fi bine sa faci, insa va exista un moment in care naturaletea parului tau se va estompa, lungimea lui ar putea sa te puna in dificultate in sensul de a-ti fi de folos din ce in ce mai multe clame de prindere, ca sa nu mai spunem despre necesitatea spalarii mai dese si cu dificultate din ce in ce mai crescuta.

Citeste mai departe

De ce sa alegi epilatul cu ceara intr-un salon profesionist

de 1Dream Beauty Studio

Blog

Inainte de orice toti cei care suntem interesati de prezenta noastra in public, dar si in scocietate in general, suntem de acord ca moda si in special latura de infrumusetare ne-au modelat perceptiile si pretentiile odata cu trecerea timpului. In actualitate, indepartarea parului de pe corp cu ceara reprezinta varianta aleasa de tot mai multi, iar aceasta practica se pierde undeva in trecut.

Citeste mai departe